Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/onlineview.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/onlineview.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Rådgivning | Onlineview
71 99 36 81 kontakt@onlineview.dk

Rådgivning

street-view-map

Gør lokalt indhold nemt tilgængeligt og sørg for at Google finder adressen relevant for dine kunder.

Gør valget nemt for kunderne

For at få vist lokalt indhold på Google er det afgørende at tage hånd om de faktorer som Google benytter til vurderingen af hvilke steder der er mest relevante for kunden. Ved at arbejde korrekt med lokalt indhold, kan man sikre at den enkelte butik indekseres korrekt og derved har større tendens til at blive vist på en lokal søgning, som i øvrigt ikke koster reklamepenge. Når kunden har oplevet virksomhedens indhold på Google har kunden større tendens til at fordybe sig ved også at besøge hjemmesiden.

Professionel rådgivning

Træning af medarbejdere

Gennemgang af lokalt indhold

Vejen til godt indhold

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på hvordan det fremadrettet kontrolleres at indholdet forbliver relevant. Ved at tage en samtale kan vi identificere hvordan virksomheden kommer bedst i mål med lokalt indhold – og dermed får mest ud af de lokale søgeresultater.

Det vigtige først

Der kan være mange forskellige udviklingsmuligheder. Vi er eksperter i at definere virksomhedens potentiale hvad end det er på Google My Business, på hjemmesiden, eller øvrige steder hvor virksomheden bør optræde.